lördag 23 augusti 2008

Jag vill bara dra nåt gammalt över mig

eller gräva ner mig eller nåt!

Amir är helt jävla galen idag!!!!
Vet inte vad jag ska ta mig till. Har låst in mig i sovrummet med laptopen nu. Haha.
Han har varit vaken sen klockan 3 i natt, första tre timmarna låg han bara och sjöng och sparkade och skrattade i sängen. Men klockan sex var det UPP som gällde, och vända upp och ner på hela lägenheten.
Sen dess har han varit totalt megahyperaktiv och bara sprungit runt runt, petat på varenda sak, slängt allting omkring sig, hoppat upp på allt och klättrat på allt och ALDRIG varit tyst, inte ens en sekund. Han bara sjunger och gnäller och skrattar och skriker och piper och jag vet inte vad det är för ljud som kommer ur hans mun.
Vi borde försöka få honom att sova middag eftersom han har varit vaken så tidigt men det är dödsdömt. Så han får forsätta springa runt runt.
Muneer får väl ta ut honom till lekparken eller nåt för det här håller inte.
Han har bara suttit stilla fem minuter på hela dagen, då han åt en smörgås...
Och jag svettas ihjäl och blir galen och bara skriker och morrar och grinar hela tiden och Muneer blir sur på mig för att jag är sur och jag är sur på honom för att det är han som har befruktat mig - vore jag inte gravid så hade det fan varit lättare, men ungen vägrar ju komma ut, jag tror jag blir tokig.

Jag ligger hellre på Förlossningen, öppen 9 cm utan smärtlindring, i de värsta smärtorna som finns i denna värld, än är hemma här med Amir just nu!!!!
JÄVLA SKIT är vad det är!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ursäkta alla svordomar, men jag vet inte vad man ska skriva för andra ord som liksom kan beskriva det hela? Järnspikar? Det är ju liksom inte lika starkt.


Nej, jag måste hemifrån. Nu.

Inga kommentarer: