tisdag 9 september 2008

så i morgon lever vi inte mer?

Ja, jag vet att jag är lite efter min tid vad gäller nyheter.
Men några snubbar ska ju tydligen bygga ett svart hål och reaktionen kan bli att jorden sugs upp i hålet och vi alla dör.
Jag är inte bra på fysik, men det var något sånt det handlade om, läste jag.
Enligt Expressen och Aftonbladet alltså. I och för sig, bara genom att nämna namnet Aftonbladet så sjunker ju sanningshalten med ungefär 100%, så man borde inte oroa sig.
Men jag tänker osökt på drömmen som jag drömde i natt, där jag sprang runt i panik med en döende Elias på armen och letade efter Amir som var borta. Och bara det gör att nu känner jag mig skiträdd, tänk om jorden verkligen går under, vad händer?
Kommer vi bara dö direkt då, smälta eller nåt sånt?
Eller kommer det börja med att vegetationen och maten tar slut och vi börjar frysa och svälta ihjäl sakta men säkert?
Jag hoppas verkligen att om det händer så är det bara ett stort PANG och så dör vi alla direkt, så slipper jag se mina barn dö.

Det är verkligen min värsta mardröm just nu, att något ska hända dom. Emellanåt så känner jag mig så otroligt rädd och orolig för det så jag knappt kan sova om nätterna eller blir hypernervös när de går till dagis på morgonen. Och varje gång jag läser om krig och hungersnöd etc etc, så blir jag livrädd att Sverige ska hamna i krig och att mina barn ska svälta, lida och dö.
Snart kommer det till en gräns då jag inte kan leva ett normalt liv längre utan att oroa mig för en massa skit, men då blir det väl till att söka hjälp.

Japp så nu ska tydligen jorden gå under i morgon. Egentligen borde man ju shoppat jättemycket idag eller struntat i att betala räkningar den här månaden. Eller skulle man förverkligat sina drömmar, men jag har ju inga drömmar, så jag vet inte vad jag skulle hittat på.

Nu ska jag gå och sova och säkert drömma mardrömmar som jag alltid gör.
Undrar vilken tid jorden går under i morgon. Ska bli intressant att se.

Inga kommentarer: