söndag 23 november 2008

en enkel fråga

Är min layout ful eller tråkig?
Något som bör piffas upp, eller tycker ni som jag, att insidan räknas?

5 kommentarer:

Novellskrivarn sa...

Jag tycker absolut inte att du behöver ändra på utseendet, ljus bakgrund och svart text i all sin enkelhet är det som funkar bäst.

Ett litet tips bara baserat på hur jag själv och kanske många i min situation funkar (småbarnsförälder med bara några splittrade minuter framför datorn här och där) är att du kanske skulle kunna dra in mer styckesindelningar.

Helt enkelt precis som i tidningar, lätta upp med lite luft och göra radbrytningar.

Innehållet är allt annat än dåligt, verkligen tvärt om. Men ofta hinner jag inte läsa hela inlägget på samma gång och har inte heller tid att försöka läsa ikapp och hitta tillbaka till där jag var sist om det är för mycket text. Ja, som sagt, ett litet tips i all välmening bara. :)

Jemima sa...

Tycker det är väldigt bra layout, jag hade tänkt ta den till min egen först innan jag upptäckte att du redan hade den. :)

Elisabet sa...

Så trevligt med tips! Det emottages tacksamt. Har tänkt samma sak faktiskt eftersom jag har så svårt för styckesindelningar och radbrytningar, fattar aldrig när dom ska va och så kommer allt i en klump. Måste jobba på det.

Anonym sa...

Nej. Bloggdesign är till för dom som är kända bloggare, eller folk som tror att dom kommer bli det fast dom aldrig blir det.

Elisabet sa...

du som är anonym: det är lite min tanke också så därför gör det mig inte ett skit att bloggen ser tråkig ut.