lördag 28 mars 2009

jag ser ju inte tangentbordet heller

Och appropå ingenting så har jag släckt lampan och är mörkrädd. Undrar om jag kan tända igen. Känns aningen provocerande, men är också beredd att tro att världens makthavare skiter fullständigt i vad vi tycker, för det enda som kan få dem att ändra åsikt är en jävla siffra på en jävla papperslapp.

Och förresten så drar kylen, frysen och datorn mer ström än lamporna så jag fattar inte riktigt what the buzz is about. Ett ställningstagande, javisst. Men som sagt, gubbarna i kostym kan nog inte bry sig mindre.

Nej, nu tänder jag.

5 kommentarer:

lalandakid sa...

Imorse hörde jag på radion att elbolagen noterade en minskning av elkonsumtionen motsvarande en halv miljon svenskar mellan åtta och nio igår kväll.

Jag släkte inte allt, men nästan.
Det var nog inte bara ett ställningstagande.

Elisabet sa...

Bara en halv miljon?
Men tja, bättre än inget.
Bra att det märktes i allafall!

Sen kunde jag inte ha släckt hela tiden heller ändå eftersom jag var tvungen att byta en blöja mitt i alltihop. Men det är förlåtligt hoppas jag.

Carl-Henrik sa...

Vi släckte faktiskt, men sedan öppnade jag kylskåpet och då tändes det en lampa inuti det!!! Förlåt hela världen, det var inte meningen, jag tänkte inte alls på det, jag skulle ha tänkt på att ta bort lysröret innan klockan blev 20:30, jag ska aldrig göra så mer, förlåt förlåt!

Elisabet sa...

Fy så oansvarigt av dig!!!

lalandakid sa...

Men...en halv miljon är ju massor av folk!
Och då tror jag att ni är inräknade ;)

För de har nämligen gjort en statistisk beräkning över hur mycket mindre el vi har använt överlag under den tiden, och då kom de fram till att det var som i genomsnitt en halvmiljon.
Så det var nog ett antal som hade släkt mycket men ändå kollat på...Robinson (ja, jag är en sån!).

Jag funderar på att göra det här lite oftare. Det kanske börjar märkas i elräkningen också?