tisdag 10 mars 2009

Vad tycker vi om Melodifestivalen då?

Jo vi tycker att det är skit precis som vanligt, många låtar är okej och en del är riktigt bra, men det kommer ändå sluta med att vi skickar en slätstruken text-refräng-text-refräng-mellantext-höjning-höjning-höjning-låt och vi får kvala nästa år igen. Trots att vi nästan kunde tafsa på vinsten i vår lilla fantasivärld där riktiga schlagers fortfarande funkar.

Personligen gillar jag Caroline af Ugglas. Jag hatade låten första gången jag hörde den, ville inte titta, fick ont i mina ögon. Läste bok. Men sen hörde jag den en gång till, och en gång till, och nu har jag laddat hem/snott/lånat hennes skiva. Det vore riktigt coolt och riktigt kul om hon fick åka till Moskva, hallå Sverige, våga vara lite annorlunda och skicka något udda liksom! Även om hon kanske inte skulle ha minsta lilla chans, kanske inte ens i kvalet.

Å andra sidan så skulle inte den som vi faktiskt kommer att skicka heller ha en chans, eftersom det är just precis en sådan låt som jag beskrev ovan. Så visst vore det väl bättre då om vi skickar något som för en gångs skull INTE är typiskt schlager-Sverige? Alla andra länder börjar faktiskt tröttna på våra botox-kärringar och ABBA-wannabees.

Det kan sluta precis hur som helst tror jag, men jag ska rösta på Carro. Japps.

/intresseklubben

Inga kommentarer: