söndag 5 april 2009

för att utseendet är så himla viktigt

Jag läste någonstans att för att en blogg ska vara läsvärd, så ska den innehålla mycket bilder. Den ska tydligen även innehålla bilder på skribenten, eftersom man vill veta hur "ansiktet bakom orden" ser ut.

Här finns inga bilder på mig, och jag är ledsen över att behöva göra er besvikna, men det kommer aldrig finnas några heller. Dock tyckte jag att en liknelse kan ni ju få, så jag satte in en bild på Shirley (det tjocka fåret) i Fåret Shaun.

Tänk er annars en blandning mellan detta får, Ringaren i Notredam och Bette Midler. Det blir så nära verkligheten man kan komma.

Tycker för övrigt att det var bland det dummaste jag hört angående bloggar. Varför ska man behöva veta hur skribenten ser ut? Det är väl väsentligt om man har en dagens outfit-blogg, men sånt trams pysslar vi inte med.

Vill ni veta hur mina dagens outfits ser ut, så kan ni kolla in Lady Dahmers sådana. Det brukar vara något sånt.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med om det du läst till viss del, man vill gärna ha bilder i bloggen. Men det tycker jag är mer för att man vill veta (eller tro) att det ÄR en "riktig" människa med ett "riktigt" liv och inte bara hittepå.
I ditt fall har jag inte tänkt så iom att du har bilder i headern. Förresten var det lite kul att du skrev om detta för jag har läst din blogg ett tag o jag har sett dig framför mig som en kort, mkt smal brunett. Varför vet jag verkligen inte. Men nu ska ja tänka på fåret ;P

Elisabet sa...

Haha! Kort är jag och brunett är jag, men INTE smal! :-D

Anonym sa...

coolt ändå, jag hade 2 rätt av 3, jag kanske e medial :P

Jemima sa...

Vad konstigt, när jag läser din blogg ser jag liksom en bild av dig framför mig... Jag kanske är synsk?

Elisabet sa...

Haha ja det kanske du är...