onsdag 8 april 2009

fråga

Har jag en otrevlig ton eller ett ovårdat språk?

I så fall, jag vill inte ha det, men det är icke lätt att lägga band på sig när man har en dålig dag. Tex så gillar jag inte svordomar själv men de bara bubblar ur mig när jag är sur. Så förlåt för det. Jag vet att det inte låter bra.

5 kommentarer:

cpmamman sa...

Vill bara önska en riktigt glad påsk! Ät, drick och var glad så "ses" vi åter på annandagen. Hjärtliga hälsningar Towe och krigarprinsessan.

Äh! Alla har väl riktat språk då och då. Själv kommer jag få skämmas när tekla börjar snappa upp alla jävlar och fan jag spottar ur mig ;/

Elisabet sa...

Tack detsamma!

Ja usch, Elias går runt och säger "helvete" ibland när saker går fel... och då blir man såklart arg och säger "nej så får du INTE säga!" fast var har han lärt sig det? vojvoj

Maja sa...

Nä, bloggen ger verkligen inte ett otrevligt intryck. Och ditt språk är allt annat än ovårdat. Såklart man får svära i sin blogg, det är väl halva grejen, att kunna få avreagera sig och faktiskt låta känslorna komma fram? :)

Elisabet sa...

Maja, tycker jag också. Men vissa personer är så känsliga för ovårdat språk... fast de behöver väl inte husera i min blogg då.
Men du har ju helt rätt, jag får göra vad jag vill här, borde inte bry mig :-D

lalandakid sa...

Äsch! De är bara avundsjuka på att du skriver så himla bra och får så mycket beröm så de måste hitta på nåt att klanka ner på dig.

En del är bara såna.
Bry dig inte om det.

Glad Påsk!