onsdag 15 april 2009

modeblogg

Ni vet det här "problemet" jag hade med att Elias ville ha en tröja med rosa hjärtan? Jag har löst det nu och måste bara visa hur. Jag har igår inhandlat den här:

(för er med dålig syn så är den beige med lila fåglar och hjärtan på)och han älskar den. Den lilla bögen.

Ville bara informera, för att ni är så himla intresserade.(och bara så ni vet så är detta första och sista gången som jag modebloggar)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Underbar! Passar perfekt till en liten smygbög ;-)!

Anonym sa...

e du Homofob?

Elisabet sa...

Nej, verkligen inte. Tvärtom.

Förstår du inte skämt?

Anonym sa...

Precis Elisabet!
Anonym No 1

Jemima sa...

Jag som precis hade tänkt överraska dig med en avlagd tröja från Lydia (som vi fått av er), en stickad mörkgrön från name-it med lila-rosa hjärta på magen. :)

Elisabet sa...

Jemima: jamen det går bra det med :-D

bambi sa...

Oj, min son har en massa rosa kläder. Jag skulle lätt kunna köpa en tröja med rosa hjärtan på åt honom... varför inte liksom?

Senaste dagarna så har sonen haft på sig sin rosa body från Small Paul. Vissa har trott att han är en liten flicka, men vad gör det. Dom får tro vad dom vill, spelar väl ingen roll vad han har innanför blöjan?

Elisabet sa...

bambi; nä, du har så rätt! Det är ju bara en färg liksom... förstår inte varför det ska va sånt mallpassande hela tiden. Man vill ju att barnen ska ha tillgång till alla färger, eller ja, alla färger som är fina :-)
Jag gillar faktiskt inte rosa som färg :-D

Anki sa...

Tröjan är jättefin! Och din blogg är mycket intressant, fortsätt så! :)