fredag 3 juli 2009

de är lika glada som jag

Sommaren är räddad! Staketet är klart! Tack snälla skattebetalare, hoppas det inte svider allt för mycket i era plånböcker. Hehe.

12 kommentarer:

Farangil sa...

*bjuder gärna på det*

Micke sa...

Tror du inte han kan klättra över dedär? Eller är det ett såntdär ont staket som gör att det svider på fingertopparna när man klättrar?

Anonym sa...

Hurraaaaa!
Jag gläds med er :-)


Erika

Jemima sa...

Vad härligt det ser ut. :)

Elisabet sa...

mikel: Ont staket? Typ elstängsel? Det kanske man skulle ha.. Haha. Nej han kan inte klättra över det, det är pyttepyttesmå hål så att han liksom inte kan få något stöd för foten. Han gav upp vid första anblick. Sen beror det på hur klätterapig han blir i framtiden men då får de väl byta staket helt sonika.

Micke sa...

nja jag menar inte elstängsel. Utan mera att hålen är så små att man fastnar med fingrarna i dom, och att det då även skaver. Men men... Han kommer nog inte över då nej.

Fia sa...

Det är ju sånt här man vill att skattepengarna ska gå till. Njut nu i sommar av staket och poolen tillsammans med barnen. :)

Marialino sa...

Jag instämmer, det här vill man ju gärna bidra till! Grattis! Det var verkligen på tiden, de ser överlyckliga ut! Klart man vill bada när det är högsommar! Kramar till er alla!

lalandakid sa...

Vilken härlig bild!
Grattis!

Nina sa...

Går skattepengar till något vettigt (som erat staket) så svider det inte minsta lilla! Riktigt härlig bild!

camoo sa...

Visst är det ett bra sätt att använda skattepengar?
Kolla in blogg.aftonbladet.se/19054.
Hon tipsar om en pappa i malmö som skaffat en egen uppblåsbar kammare för HBOT. Som jag fattar det kan man få använda den mot en rimlig kostnad. Han finns i Malmö - liiiite närmre än Istanbul, men här i I är det skönt skall du veta. M gillar tryckningarna och vi kommer göra 50 stcken. Nu har vi gjort 21.

Elisabet sa...

camoo, jag såg det! Undrar hur man får kontakt med honom för jag intresserad av hur mycket det kostar. Malmö är inte alls speciellt långt ifrån oss. Och undrar om det funkar med en sådan, är det nån skillnad mot en stor kammare tro?
Jag följer din blogg med spänning om hur det går, jasså han gillar tryckningarna? Va bra! Jag tänker att amir skulle få panik men det kanske är skönt?